CUP: B34I20000220005
PASTA E PRODOTTI DA FORNO:INTEGRITA', SALUBRITA' E SOSTENIBILITA'-INNOVAZIONE DI PROCESSO E DI PRODOTTO
SUMMARY OF THE PROJECT
PASTA E PRODOTTI DA FORNO:INTEGRITA', SALUBRITA' E SOSTENIBILITA'-INNOVAZIONE DI PROCESSO E DI PRODOTTO
Implementation indicator
Investimenti privati combinati al sostegno pubblico in progetti di R&S o innovazione
- Target
- 740,942.36 euro
- Achieved
- -
Funding monitored
€ 650,663.27
of which cohesion funds
€ 650,663.27
Given name | Amount |
---|---|
Development and Cohesion Fund | 650663.27 |
- Other resources - Private:
- € 740,942
Payments monitored
€ 0.00
of which cohesion funds
€ 0.00
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|
State of progress
Open
Expected start: 01/07/2018
Effective start: 01/07/2018
Expected end: 01/01/2021
Effective end: not available
Entities
- Planning body
- MINISTERO DELL UNIVERSITA E DELLA RICERCA
- Beneficiary
- UNIVERSITA DEGLI STUDI DEL MOLISE
Programming area
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- Programme
- PSC MINISTRY UNIVERSITY AND RESEARCH
- Policy Area
- Ricerca e Innovazione
- Sector of intervention
- Ricerca e Sviluppo