CUP: J55C12001200008
(0261000016B) UMAMI PET FOOD NUOVE FRONTIERE DEL GUSTO E DELLA NUTRIZIONE NEL SETTORE DELLA MANGIMISTICA SECCA PER GLI ANIMALI DA AFFEZIONE
SUMMARY OF THE PROJECT
(0261000016B) UMAMI PET FOOD NUOVE FRONTIERE DEL GUSTO E DELLA NUTRIZIONE NEL SETTORE DELLA MANGIMISTICA SECCA PER GLI ANIMALI DA AFFEZIONE
Implementation indicator
Giornate uomo prestate
- Target
- 570 num
- Achieved
- 749 num
Funding monitored
€ 287,594.71
of which cohesion funds
€ 95,224.74
Given name | Amount |
---|---|
Development and Cohesion Fund | 95224.74 |
Another public source | 192369.97 |
- Economies:
- € 13,726.29
Payments monitored
€ 287,584.71
of which cohesion funds
€ 95,224.74
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|---|---|---|
2016 | 222292.30 | 222292.30 | 77 |
2017 | 0 | 222292.30 | 77 |
2018 | 46247.46 | 268539.76 | 93 |
2019 | 19044.95 | 287584.71 | 99 |
State of progress
Completed
Expected start: 02/04/2013
Effective start: 19/01/2016
Expected end: 31/03/2016
Effective end: 06/02/2018
Entities
- Planning body
- A19000 DIREZIONE COMPETITIVITA' DEL SISTEMA REGIONALE
- Implementing body
- UNIVERSITA DEGLI STUDI DI TORINO
- Beneficiary
- UNIVERSITA DEGLI STUDI DI TORINO
- Executor
- UNIVERSITA DEGLI STUDI DI TORINO
Programming area
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- Programme
- PSC PIEDMONT
- Policy Area
- Competitivita' Imprese
- Sector of intervention
- Industria e servizi